A Coventry a szezon végéig megtartaná Fülöpöt

P. Gy.P. Gy.
Vágólapra másolva!
2006.01.11. 14:29
Címkék
Fülöp Márton, a magyar válogatott kapusa hivatalosan az élvonalbeli Tottenham játékosa, de októberben három hónapra kölcsönadták a második ligás Coventrynek, ahol nagyon elégedettek vele, s a szezon végéig a csapatnál tartanák.
Fülöppel elégedettek Coventryben
Fülöppel elégedettek Coventryben
Fülöppel elégedettek Coventryben
Fülöppel elégedettek Coventryben
Micky Adams, a Coventy edzője, aki hosszabb ideig az élvonalban futballozott, s a Leicester gárdáját edzette a Premier League-ben is, egy interjúban kijelentette, hogy nagyon elégedett Fülöp Mártonnal.

A magyar kapus október végén érkezett három hónapra kölcsönbe a Tottenhamtől, ahol a válogatott Paul Robinson és a cseh Radek Cerny mögött csak harmadik számú kapusnak számított.

Adams annak ellenére is a magyar kapust favorizálja, hogy az FA-kupa 3. fordulójában Clayton Ince nagyon megbízható teljesítményt nyújtott a Brighton elleni győzelemnél. A szakember most azt szeretné, ha Fülöpnek nem kéne január végén visszatérnie Londonba, hanem a szezon végéig meghosszabbítanák szerződését. A Coventry jelenleg a 16. helyen áll az angol másodosztályban, s a kupa következő fordulójában várhatóan a Middlesbrough ellen kell pályára lépnie.

"Én is hallottam, hogy a Coventry szeretné meghosszabbítani a kölcsönszerződésemet - válaszolta az NSO megkeresésére Fülöp. - Nagyon szeretnék maradni, de ez a Tottenhamen múlik. Nem tudom, hogy a londoniak elengednek-e továbbra is, ugyanis egy meghosszabbított kölcsönszerződés olyan kötelezettségekkel is járhat a számukra, hogy nehezebben tudnak visszarendelni, ha szükségük van rám."

Fülöp vetélytársa, Clayton Ince az idei, németországi világbajnokságon is szerephez juthat Trinidad és Tobago színeiben.

A Tottenham tavasszal már kölcsönadta Fülöpöt, akkor a harmadik ligában szereplő Chesterfield kapuját őrizte.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik