Anglia: nyárig vár a költekezéssel a Manchester United

Vágólapra másolva!
2005.11.27. 14:53
Címkék
Fergusonnak csak egy drága kiszemeltje van
Fergusonnak csak egy drága kiszemeltje van
Fergusonnak csak egy drága kiszemeltje van
Fergusonnak csak egy drága kiszemeltje van

A téli átigazolási időszakban nem fog nagy neveket igazolni a Manchester United - árulta el Sir Alex Ferguson, a gárda vezetőedzője.

"Néhány embert esetleg veszünk, hogy bővebb legyen a keret, de az igazi kiszemeltünkre a nyárig várni kell. Ő egyelőre még a Bajnokok Ligájában szerepel, így csapata nyárig semmiképpen nem adná el. Akkor viszont biztos vagyok benne, hogy lesz pénz a megvásárlására. Egy Manchester Unitednek meg kell tudnia venni a szükséges játékosokat"- nyilatkozta a 63 esztendős skót szakember.

Ferguson azt is kijelentette az angol Observernek, hogy minden ellenkező híreszteléssel szemben még jópár évig a United kispadján tervez maradni. "Az elmúlt néhány év egy új csapat építéséről szólt. Darren Fletcher 21 éves, Wayne Rooney és Cristiano Ronaldo 20, és még fejlődnek. Én pedig jövőre is itt leszek, és nem tudom, mikor fogom abbahagyni az edzősködést. Egyelőre remekül érzem magam, de persze tíz év múlva már nem ülök majd a kispadon. Talán már négy év múlva sem, de a következő idényt már most tervezgetem."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik