Anglia: Gyepes jobbhátvédet játszott

Vágólapra másolva!
2005.11.23. 12:47
Címkék
A Wolverhampton Wanderers hazai pályán pontot szerzett az angol második vonal rangadóján a listavezető Sheffield United ellen: az eredmény 0-0 lett. Glenn Hoddle menedzser a kispadon szorított helyet Gyepes Gábornak, s válogatott védőnket az utolsó negyed órában küldte a pályára.

"Jobbhátvédként kellett szerepelnem, és ezért néha tőlem szokatlan helyen is megfordultam: egy ízben az ellenfél alapvonalánál, a szögletzászló közelében találtam magam, kár, hogy a beadás nem sikerült tökéletesre, mert szöglet lett a dologból - nyiltakozta a meccs után Gyepes. - Amúgy ez is csak azért érdemel említést, mert sok ziccer nem volt a találkozón: többet birtokoltuk ugyan a labdát, de helyzet egyik oldalon sem alakult ki. Éppen ezért főleg védekeznem kellett, egy alkalommal oldalról becsúszva mentettem úgy, hogy kirúgás lett a dologból, óriási élmény volt, hogy ezt a megmozdulást is, mint a megnyert fejpárbajokat, nagy taps követte a nézőtérről.

Mindenesetre azon dolgozok, hogy újra a kezdő csapatban játszhassak, mert bár Darren Anderton és a többi játékostársam mellett ülni sem rossz elfoglaltság, de jobb lenne a pályán bizonyítani. Most lesz rá alkalom: jönnek a rangadók, szombaton például a Southamptont fogadjuk."
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik