Anglia: Crespo tagadja, hogy összeveszett volna Mourinhóval

Vágólapra másolva!
2005.11.10. 12:39
Címkék
Hernan Crespo, az angol bajnokságot vezető Chelsea labdarúgócsapatának argentin támadója cáfolta azokat a híreszteléseket, amelyek szerint összeveszett volna a klub menedzserével, José Mourinhóval amiatt, hogy nem léphetett pályára a klub Manchester United elleni, 1-0-ra elveszített Premier League-találkozóján.

Angol lapokban már olyan találgatások is megjelentek, hogy a remek tavaszi szezonja után az AC Milantól, kölcsönből visszarendelt Crespo a télen távozik a londoniaktól, miután mindössze öt meccsen lépett pályára kezdőként a Chelsea-ben.

"Egyáltalán nem volt vitánk. Semmi ilyesmi nem történt. Tényleg" - oszlatta el a feltételezéseket a 30 esztendős argentin támadó. "A Chelsea-nél szeretnék maradni, nincs alapja a távozásomról szóló pletykáknak."

"Mourinho a világ egyik legjobb edzője, és remek ember, nekem is jó a kapcsolatom vele. Nagyon jól érzem magam a csapatnál" - árulta el Crespo, aki azonban tisztában van azzal is, hogy egyelőre nem sok esélye van a csapatba kerülésre. "Ha öt, tíz vagy kilencven percet kapok, akkor is mindent megteszek a sikerért, nem vagyok türelmetlen. Tudom, hogy egy kiscsapatnál minden meccset végigjátszanék, de ez a Chelsea, itt egyelőre türelmesnek kell lennem. Hosszú még a szezon."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik