Bryan Robson nem sürgeti Gera Zoltán visszatérését

Vágólapra másolva!
2005.11.07. 15:06
Címkék
Továbbra sem lehet tudni, hogy mikor tér vissza Gera Zoltán a West Bromwich Albion együttesébe. A magyar válogatott csapatkapitányáról Bryan Robson menedzser azt mondta, hogy bár nagyon hiányzik, csak akkor veti be, ha teljesen egészséges.
Bizonytalan Gera visszatérésének időpontja
Bizonytalan Gera visszatérésének időpontja
Bizonytalan Gera visszatérésének időpontja
Bizonytalan Gera visszatérésének időpontja

Bryan Robson, a West Bromwich Albion menedzsere nem sürgeti Gera Zoltán visszatérését a csapatba, annak ellenére, hogy többször is kijelentette: nagyon hiányzik az együttesből.

Az Angliában "Magic Magyar"-nak hívott támadó középpályás az elmúlt szezonban hatszor volt eredményes a bajnokságban, ám az elmúlt öt mérkőzésen sérülés miatt nem léphetett pályára lassan gyógyuló kéztörése és ágyéksérülése miatt. Bár korábban úgy tűnt, hogy a West Ham United ellen visszatérhet a birminghami együttesbe, Gera végül nem utazott el a csapattal, mert kiújult a sérülése. A csapat egyébként 1-0-ra kikapott a "Kalapácsosoktól".

Robson egy interjúban elmondta: reméli, csak rövid időre kell már lemondania Gera Zoltán szolgálatairól, ám azt is hozzátette, hogy csak akkor veti be újra magyar játékosát, amikor az már száz százalékosan egészséges lesz. Gera ebben a szezonban szinte végig valamilyen sérüléssel játszott.

A West Bromwich Albionnak már csak azért is minél hamarabb szüksége lenne a 26 éves futballistára, miután az elmúlt három fordulóban egyaránt vereséggel hagyták el a pályát, sorrendben a Bolton, a Newcastle és a West Ham United ellen.

Gera Zoltán sérülése miatt nem tagja Lothar Matthäus válogatott keretének sem, amely november 16-án Athénban a görög nemzeti tizenegy ellen méri össze az erejét. Válogatottunk csapatkapitánya egyébként az utolsó két világbajnoki selejtezőt is kénytelen volt kihagyni, nem játszott sem Bulgária, sem Horvátország ellen.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik