NHL: villogtak a klasszisok, a Maple Leafs legyőzte a Starst

DOMONKOS BÁLINTDOMONKOS BÁLINT
Vágólapra másolva!
2024.02.08. 06:39
William Nylander (kékben) két góllal és egy assziszttal vezette győzelemre a Toronto Maple Leafset (Fotó: Getty Images)
Klasszisai vezérletével őrült mérkőzést nyert meg 5–4-re hazai jégen a Toronto Maple Leafs a Dallas Stars ellen az észak-amerikai profi jégkorongliga (NHL) magyar idő szerint csütörtöki játéknapján, melyen a New York Rangers 3–1-re győzött a Tampa Bay Lightning ellen, s továbbra is üldözi a Keleti főcsoportot vezető Boston Bruinst.

A játéknap rangadóján a Stars úgy vezetett az első harmad végén, hogy az első gólt a Maple Leafs klasszisa, William Nylander szerezte emberelőnyből. A második játékrészben viszont John Tavares és Auston Matthews is eredményes volt fórból, s ugyan a záró felvonás derekán a Stars megint egyenlített, Mitch Marner és Nylander találatai után már csak kozmetikázni tudtak az 5–4-es vereséget szenvedő texasiak.

A New York Rangers továbbra is üldözi a Keleti konferenciát vezető Boston Bruinst, miután hazai környezetben 3–1-re nyert a Tampa Bay Lightning ellen, míg a Chicago Blackhawks sorozatban az ötödik mérkőzésén kapott ki, hiszen a Minnesota Wild idegenben 2–1-re felül tudott kerekedni rajta.

NHL
ALAPSZAKASZ
New York Rangers–Tampa Bay Lightning 3–1
Toronto Maple Leafs–Dallas Stars 5–4
Chicago Blackhawks–Minnesota Wild 1–2

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik