NBA: kimaradt Curry dudaszós triplája, nyert a Sacramento – videó

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2023.11.29. 07:47
null
Malik Monk (balra) bedobta, Stephen Curry (jobbra) kihagyta, így nyert a Sacramento Kings (Fotó: Getty Images)
Az észak-amerikai profi kosárlabda-bajnokságban (NBA) a Milwaukee Bucks Janisz Adetokunbo és Damian Lillard remek játékának köszönhetően nyert a Miami Heat otthonában. Stephen Curry utolsó másodperces dobása ezúttal kimaradt, így a Sacramento Kings legyőzte a Golden State Warriorst. Jaylen Brown 30 ponttal segítette győzelemre a Bostont a Chicago ellen, míg Shai Gilgeous-Alexander 32 pontja is kevés volt az Oklahomának a Minnesota vendégeként.

 

Malik Monk átveszi a vezetést a Golden State Warriors ellen, Stephen Curry meccsnyerője kimarad

A Sacramento Kings sikere azt is jelenti, hogy négy győzelemmel megnyerte a Nyugati C-csoportot és továbbjutott az NBA-kupában. Szintén hibátlan mérleggel várhatja a negyeddöntőt a Milwaukee Bucks. Janisz Adetokunbo 33 pontot szórt, míg Damian Lillard 32 pontig jutott, amivel a Miami Heat nem tudta felvenni a versenyt.

 

Hatalmas meccset játszott Luka Doncic is, aki 41 ponttal, illetve 9-9 lepattanóval és gólpasszal segítette győzelemre a Dallast a Houston ellen.

 

Jaylen Brown (30 pont, nyolc lepattanó, hat assziszt) is remekelt a Chicago ellen, a Boston pedig megnyerte a Keleti C-csoportot.


 

A mai mérkőzésekkel befejeződtek az NBA-kupa csoportkörének küzdelmei és kialakultak a negyeddöntős párosítások. A Los Angeles Lakers a Phoenix Sunst fogadja, míg a New Orleans Pelicans a Sacramento Kingshez látogat. Keleten a Milwaukee Bucks a New York Knickst fogadja, az Indiana Pacershez pedig a Boston Celtics látogat.


 

FÉRFI KOSÁRLABDA
NBA, ALAPSZAKASZ
Boston Celtics
–Chicago Bulls 124–97
Brooklyn Nets–Toronto Raptors 115–103
Cleveland Cavaliers
–Atlanta Hawks 128–105
Miami Heat–Milwaukee Bucks 124–131
New York Knicks
–Charlotte Hornets 115–91
Minnesota Timberwolves
–Oklahoma City Thunder 106–103
Dallas Mavericks
–Houston Rockets 121–115
Sacramento KIngs–Golden State Warriors 124–123

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik