NBA: megvan, mekkora eltiltást kapott az ellenfelét megtaposó Green

Vágólapra másolva!
2023.04.19. 11:40
null
Green egymeccses eltiltást kapott (Fotó: Getty Images)
Mint arról beszámoltunk, a tengerentúli profi kosárlabda-bajnokság (NBA) rájátszásában kedd hajnalban a Sacramento Kings 114–106-ra legyőzte a Golden State Warriorst, a meccs mégis arról marad emlékezetes, hogy Draymond Green megtaposta a Kings játékosát, Domantas Sabonist. A GSW azonnal kiállított játékosának ügyében szerdán már döntött is a fegyelmi bizottság.

SZAVAZÁS

Hány meccses eltiltást érdemel Draymond Green?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Az esettel kapcsolatban kíváncsiak voltunk az nso.hu olvasóinak véleményére, ők vajon mekkora eltiltással büntetnék Greent, s a legtöbben legalább ötmeccses büntetést láttak megfelelőnek, míg valamivel kevesebben a teljes rájátszásra eltiltották volna a vétkest.

Ezt a két lehetőséget a szavazó olvasóink nagyjából 70 százaléka választotta, a másik két opcióra jutott a maradék 30 százalék.

Valamivel többen tippeltek arra, hogy Green nem kap büntetést, a legkevésbé népszerű opciónak az egymeccses eltiltás bizonyult.

Végül azoknak lett igaza, akik az utóbbit választották, az NBA magyar idő szerint szerda hajnali bejelentése értelmében ugyanis Greent egy meccstől eltiltották, vagyis a 33 éves kosaras nem léphet parkettre a Sacramento Kings elleni párharc 3. mérkőzésén, amelyet péntek hajnalban rendeznek.

ÍME, AZ ESET!

 


 

NBA, RÁJÁTSZÁS
1. FORDULÓ, 2. MÉRKŐZÉSEK

Sacramento Kings–Golden State Warriors 114–106 (17–23, 41–29, 25–23, 31–21)
Az egyik fél negyedik győzelméig tartó párharc állása: 2–0

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik