NBA: ez történik, ha LeBron James váratlanul lehuppan egy 12 éves rajongója mellé – videó

K. Zs.K. Zs.
Vágólapra másolva!
2023.02.13. 10:41
null
LeBron James azon a bizonyos meccsen (Fotó: Getty Images)
Nem akármilyen meglepetés ért egy 12 éves kislányt San Franciscóban: bár eredeti terve nem vált valóra, azaz nem láthatta élőben LeBron James pontrekorddöntését, egyszer csak arra eszmélt, hogy a Los Angeles Lakers szupersztárja lehuppant a mellette lévő székre. 

 

A kislány három hónappal ezelőtt abban a reményben kért jegyet a Chase Center első sorába a szombati Golden State Warriors–Los Angeles Lakers mérkőzésre, hogy kedvence, LeBron James azon a meccsen dönti meg Kareem Abdul-Jabbar NBA-pontrekordját.

Aztán úgy alakult, hogy a Lakers csillaga már néhány nappal korábban teljesítette a küldetést, vagyis pontrekorderként léphetett volna pályára a Golden State elleni presztízsmeccsen. Csakhogy térdfájdalmai miatt végül nem játszott!

A kislánynak nem sok ideje maradt elszontyolodni, mert James, ha civilben is, de megérkezett – és éppen mellé ült le! A meglepetéséről készült felvétel önmagáért beszél, a közösségi médiában szép karriert futott be, és hogy teljes legyen a boldogság, egy közös fotó is készült a példaképpel.

„Amikor hallottam, hogy sérült, nagyon elkeseredtem – idézte fel a történteket a kislány az ESPN-nek. – Nem tudtuk, sérülten egyáltalán eljön-e a csapatával. Nem vagyok olyan magas, mint ő, nagyjából a cipője magasságában látom a világot. Aztán felemeltem a fejem, és nem hittem a szememnek, hogy a világ legjobb kosárlabdázója éppen mellém ült le! Őrület! Arra gondoltam, Istenem, ez életem legszebb pillanata!”

Később James is megörökítette a nagy találkozást a közösségi médiában. „Az ilyen pillanatokért imádom azt, amit csinálok” – írta posztszövegként.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik