NHL: kábítószeres videóban tűnt fel a Washington sztárja

Vágólapra másolva!
2019.05.28. 16:54
Kínos videó került a világhálóra Jevgenyij Kuznyecovról, az észak-amerikai profi jégkorongligában (NHL) tavaly bajnok Washington Capitals orosz játékosáról.

A Twitteren megjelent 22 másodperces felvételen annyi látszik, hogy a hokis egy szobában ül, előtte az asztalon pedig két csík fehér por, alkohol és összetekert pénz. A játékos – aki mellett egy hölgy hever az ágyban – ugyanakkor egyikhez sem nyúl hozzá a rövid felvételen. A játékos – aki mellett egy hölgy hever az ágyban – ugyanakkor egyikhez sem nyúl hozzá a rövid felvételen.



Az orosz Szport-Ekszpressz információi szerint a videót tavaly Las Vegasban készítették azt követően, hogy a Capitals megnyerte a Stanley-kupát.

„Sohasem nyúltam kábítószerekhez, nyugodtan végezzenek rajtam drogtesztet, át fogok menni rajta” – nyilatkozta Kuznyecov, aki csapata tavalyi playoffmenetelése során a legeredményesebb volt.

A mostani idényben az alapszakaszban 76 mérkőzésen 72 pontot termelt, a rájátszásban viszont – amelyben a Capitals az első körben búcsúzott a Carolina Hurricanesszel szemben – csak egy gólt lőtt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik