Nagyon elverte az Indianapolis Colts a Baltimore Ravens együttesét

Vágólapra másolva!
2008.10.13. 09:34
Az észak-amerikai amerikaifutball-bajnokság (NFL) legutóbbi fordulójában az Indianapolis Colts 31–3-as győzelmet aratott a Baltimore Ravens felett. Peyton Manning, a Colts irányítója három touchdown-passzt adott a mérkőzésen. Az egész idényre lesérülő Tom Brady nélkül a New England Patriots ismét kikapott – ezúttal a San Diego Chargerstől.
„Ezt kell csinálni, ilyen egyszerű ez” – mondhatta Manning (jobbra) a csapattársaknak
Fotó: Reuters
„Ezt kell csinálni, ilyen egyszerű ez” – mondhatta Manning (jobbra) a csapattársaknak
„Ezt kell csinálni, ilyen egyszerű ez” – mondhatta Manning (jobbra) a csapattársaknak
Fotó: Reuters
„Ezt kell csinálni, ilyen egyszerű ez” – mondhatta Manning (jobbra) a csapattársaknak

Két, egyaránt két győzelmet és két vereséget számláló csapat találkozott Indianapolisban az NFL legutóbbi játéknapján. A Baltimore Ravens látogatott Indianába, ahol azonban nem sok köze volt a találkozóhoz, a Colts ugyanis magabiztos, 31–3-as győzelmet aratott.

Manning három TD-átadással vétette észre magát az edzőmeccsé szelídülő rangadón. Kettővel kedvenc célpontját, Marvin Harrisont találta meg, míg a harmadikkal (amely sorrendben a második volt) a másik sztárelkapó, Reggie Wayne futott a célterületen belülre a labdával.

A Colts ebben a szezonban még nem nyert tétmérkőzést hazai pályán, most viszont a Lucas Oil Stadiumban, saját közönsége előtt is bizonyított – 2007 decembere óta először.

A Baltimore Ravensnél viszont nagy gondok vannak. Azok után, hogy az együttes diadalmaskodott az első két összecsapásán (bár a legyőzöttek, a Cincinnati Bengals és a Cleveland Browns finoman szólva sem tartoznak a liga legjobb gárdái közé), sorozatban háromszor vesztesen hagyta el a játékteret.

Most is csak a negyedik negyedben, Matt Stover 37 yardos mezőnygóljával tudtak szépíteni a „hollók”.

A Ravens mellett az előző szezon nagydöntőse, a New England Patriots sincs könnyű helyzetben. A csapat Tom Brady nélkül csak félkarú óriás, s hiába működik néha „rutinból” jól a gépezet, a csereirányító, Matt Cassel nem mindig tudja kihúzni a gödörből a gárdát.

Mint ahogy a San Diego ellen sem tette. A Chargers sokak szerint nagyképű irányítója, Philip Rivers ellenben bizonyította tehetségét, és 3 TD-átadással, valamint 306 passzolt yarddal segítette győzelemhez övéit.

Két veretlen együttes van még a ligában. A Tennessee Titans nem játszik ebben a fordulóban, a bajnok New York Giants viszont a Cleveland Browns otthonába látogat a hagyományos hétfő esti rangadón, a Monday Night Footballon.

NFL

6. FORDULÓ
Atlanta Falcons–Chicago Bears 22–20
Houston Texans–Miami Dolphins 29–28
Indianapolis Colts–Baltimore Ravens 31–3
Minnesota Vikings–Detroit Lions 12–10
New Orleans Saints–Oakland Raiders 34–3
New York Jets–Cincinnati Bengals 26–14
Tampa Bay Buccaneers–Carolina Panthers 27–3
Washington Redskins–St. Louis Rams 17–19
Denver Broncos–Jacksonville Jaguars 17–24
Arizona Cardinals–Dallas Cowboys 30–24 - hosszabbítás után
San Francisco 49ers–Philadelphia Eagles 26–40
Seattle Seahawks–Green Bay Packers 17–27
San Diego Chargers–New England Patriots 30–10

HÉTFŐN (MAGYAR IDŐ SZERINT KEDD HAJNALBAN)
Cleveland Browns–New York Giants
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik