Gyeplabda, Interliga: nyert az Építők és a Rosco

Vágólapra másolva!
2006.10.11. 10:22
Címkék
A budapesti ESMTK pálya adott otthont az esedékes gyeplabda Interliga fordulónak. Két magyar klubcsapatunk – az Építők SC és a Rosco HC – a szlovén HK Triglav együttesét fogadta. A szlovén gárda tulajdonképpen hátrányból indult, hiszen egy nap alatt kellett felvennie a versenyt két ellenfelével is.
Konorót Bálint (Építők SC) tör át a szlovén védelmen
Konorót Bálint (Építők SC) tör át a szlovén védelmen
Konorót Bálint (Építők SC) tör át a szlovén védelmen
Konorót Bálint (Építők SC) tör át a szlovén védelmen

A délelőtti mérkőzésen az Építők együttese lépett pályára a javarészt fiatal erőkkel felálló HK Triglav ellen. A két gárda közötti különbség szembeötlő volt, a legnagyobb meglepetést az okozta, hogy a magyar csapat csak az első félóra végén tudta bevenni ellenfele kapuját

A második mérkőzésre délután négy órakor került sor, ekkor a Rosco HC várt a szlovén csapatra. Az első félidőben még úgy tűnt, hogy a HK Triglav játékosainak sikerült kipihennie az előző meccset, hiszen egyetlen hibától eltekintve – Márki Róbert vette be kapujukat – semmi sem utalt hatalmas vereségre. A magyar gárda ugyan már az első játékrészben is uralta a játékot, de az igazi fölény csak az összecsapás második részében mutatkozott meg, ekkor már a gólokat tekintve is.

  • INTERLIGA:
  • Építők SC - HK Triglav 2-1 (1-0)
  • Gólszerzők: Horváth Attila, Wesselényi Balázs, ill. Panker T.
  • Rosco SE - HK Triglav 6-0 (1-0)
  • Gólszerzők: Márki Róbert (2), Ficzere Zsombor (3), Beszeda Gergely
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik