NFL: egy év után tarolt otthon a Saints

Vágólapra másolva!
2006.09.26. 13:37
Címkék
Először rendeztek jelentős sporteseményt New Orleansban a tavalyi pusztító Katrina hurrikán óta. A helyi csapat, a Saints a Superdome-ban nagyon megverte az Atlanta Falcons amerikaifutball-csapatát az NFL hétfő esti rangadóján.

A hazaiak kisebb meglepetésre 23-3-ra nyertek a végső győzelemre is esélyesnek tartott Atlanta ellen, így három forduló után százszázalékosan állnak a csoportju élén.

Rekordot állított fel a Washington Redskins irányítója, Mark Brunell első 22 passzkísérletéből mind sikeres volt. A korábbi csúcsot 2002. november 11. óta Rich Gannon tartotta 21 egymást követő jó átadással.

A nap másik mindenképpen említésre méltó rekordját Brett Favre, Green Bay Packers irányítója érte el: 228. mérkőzésén pályafutása 400. touchdown-t érő átadását könyvelhette el. Ő a második játékos, aki elérte ezt az álomhatárt, a csúcsot Dan Marino tartja 420 passzal.

Ami a hétvége legnagyobb negatívumának számít, az az, hogy előző idény legértékesebb játékosa, Shaun Alexander (képünkön) lábtörést szenvedett, és így minimum négy hétig nem állhat az előző szezon döntőse, a Seattle Seahawks rendelkezésére.

Chris Simmsnek, a Tampa Bay Buccaneers irányítójának el kellett távolítani a lépét. A 26 éves játékos a Carolina Pantherstől elszenvedett 26-24-es vereség után lett rosszul. A kórházban kiderült, bevérzett a lépe, és azonnal el kellett távolítani. A játékos minden bizonnyal folytathatja pályafutását.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik