Szocsi 2014: Megzavarták a fejeket a történtek - Heidum

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 16:08
Nem jutott be az A-döntőbe a magyar női rövid pályás gyorskorcsolyaváltó 3000 méteren, így csak a B-fináléban szerepelhet jövő héten kedden. A szám előtt történtek befolyásolták a szereplést, ez szűrhető le a versenyt követő nyilatkozatokból.

Heidum Bernadett szerint történtek olyan dolgok a magyar női rövid pályás gyorskorcsolyaváltó körül, amik megzavarták a fejeket – utalt a csapat-összeállítás körüli vitás esetre. „Nem volt sok beleszólásunk a csapat összetételébe – nyilatkozta az M1-nek Heidum. – Stabil négyes volt eddig. Az elkövetkezendő napokat együtt kell tölteni, hogy mindent tisztázzunk.”Heidum Bernadett szerint történtek olyan dolgok a magyar női rövid pályás gyorskorcsolyaváltó körül, amik megzavarták a fejeket – utalt a csapat-összeállítás körüli vitás esetre. „Nem volt sok beleszólásunk a csapat összetételébe – nyilatkozta az M1-nek Heidum. – Stabil négyes volt eddig. Az elkövetkezendő napokat együtt kell tölteni, hogy mindent tisztázzunk.”

Darázs Rózsa úgy véli, nem adott ki mindent a magából a kvartett. „Hetven-nyolcvan százalékot nyújtottunk. Az elején meglepően jól rajtoltunk, tartani kellett volna a pozíciónkat.”

Liu Shaolin Sándor (férfi 1500 méter): „Nem sikerült, de nagyon szerettem volna. Elfáradtam a végére. Rosszul taktikáztam, sajnos egy ezred hiányzott. Ez van, nem tudok mit csinálni.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik