A belső ellenségtől tanul németül Király új csapattársa

Vágólapra másolva!
2013.03.04. 19:29
A norvég Ola Kamara németül tanul, hogy maradhasson Münchenben. Ehhez kedvenc amerikai sorozatát hívta segítségül.

Ola Kamara a januári átigazolási időszak során érkezett a norvég bajnoki ezüstérmes Strömsgodsettől (a pontvadászat társgólkirályának, Kovács Péternek a csapata) a Bundesliga 2.-ben szereplő 1860 Münchenhez, ahol a magyar válogatott kapusával, Király Gáborral pacsizhat az öltözőben.

Ola Kamara jól érzi magát a bajor fővárosban, maradna is szívesen, azonban a klubvezetés értésére adta, hogy ehhez meg kell tanulnia németül. Tanárhoz járni azonban nem akaródzik, így megoldásnak marad a tévé és a DVD-lejátszó.

Ola Kamara nem sántikál rosszban: azon gondolkodik, hogy mondják németül, hogy Homeland? 
(Fotó: tz-online.de)
Ola Kamara nem sántikál rosszban: azon gondolkodik, hogy mondják németül, hogy Homeland? (Fotó: tz-online.de)

„Kedvenc tévés sorozatom a Homeland (A belső ellenség), abból próbálok megtanulni németül – osztotta meg módszertani mesterfogásait a Bild olvasóival. – Már többször láttam az első évadot és most újra elővettem. Előbb öt nap alatt megnéztem angolul, majd minden egyes részt újra: előbb megint angolul, közvetlenül utána pedig németül. Így tanulom a német nyelvet."

Brody őrmester biztosan örülne, hogy segíthet, Carrie Mathison ügynök pedig jól megfigyelné az egyébként is gyanúsan viselkedő Kamarát.

A két nyelvtanár: Brody őrmester és Mathison ügynök (Forrás: imdb.com)
A két nyelvtanár: Brody őrmester és Mathison ügynök (Forrás: imdb.com)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik