Luka Modric, a horvát válogatott csapatkapitánya és a Real Madrid sztárja a minap csak egy mosollyal reagált egy újságíró arra vonatkozó kérdésére, hogy szerinte mi lesz Cristiano Ronaldo sorsa (a videót lásd lejjebb), most azonban szavakkal is kifejtette a véleményét.

Mint ismert, a nemzetközi sajtó kész tényként közli, hogy a portugál a Juventushoz igazol; a torinóiakhoz közel álló források is megerősítették ezt, valamint a transzferről is egyre több részlet kerül nyilvánosságra. Hivatalos bejelentés azonban még mindig nem volt, addig pedig reménykedhetnek a Real Madrid szimpatizánsai. Így tesz Modric is.

„Nem gondolom, hogy el fog menni – nyilatkozta a horvát játékos együttese Oroszország elleni negyeddöntős továbbjutása után. – Én nagyon örülnék neki, ha maradna. Nem is tudom elképzelni más csapatban. Persze ez csak az én véleményem.”

Eközben a Marca megírta, hogy információi szerint egy meg nem nevezett kínai klub egy 200 millió eurós, kétéves szerződést kötött volna Ronaldóval. Ennek persze már nem sok jelentősége van, mert a 33 éves klasszis határozottan elutasította ezt az ajánlatot.

A Cristiano Ronaldo átigazolásáról szóló híreinket ide kattintva találja!

Modric korábban csak mosolygott a kérdésen