Real: Szomorú vagyok, hogy a Chelsea-szurkolók haragszanak rám – Courtois

Vágólapra másolva!
2018.09.08. 17:41
null
Courtois közelebb akart lenni két gyermekéhez, ezért igazolt a Chelsea-től a Real Madridhoz (Fotó: AFP)
Thibaut Courtois megerősítette, valóban amiatt igazolt a Chelsea-től a Real Madridhoz, hogy közelebb legyen két gyermekéhez. Korábbi barátnője, gyermekeinek édesanyja, Marta Domínguez 2017 tavaszán költözött vissza a spanyol fővárosba, miután a pár kapcsolata véget ért.

 

„Mindig boldogan emlékszem vissza a Chelsea-nél töltött időszakra, de most kaptam egy esélyt, hogy visszamenjek Spanyolországba és közelebb legyek a gyermekeimhez. Ez fontos dolog számomra” – nyilatkozta a Sky Sportsnak a világbajnoki bronzérmes belga kapus.

A 26 éves játékos hét szezonon keresztül volt a Chelsea tagja, bár az első három idényt kölcsönben az Atlético Madridban töltötte. Idén nyáron 35 millió euróért váltott klubot. Courtois kijelentette, szomorú, amiért a londoni együttes szurkolói haragszanak rá, és azt is elárulta, már márciusban eldőlt, hogy a spanyol fővárosba távozik, ám egy ideig még nem akarta bejelenteni.

„Akkoriban nem volt átigazolási időszak, ezért nem hoztam nyilvánosságra. Úgy gondoltam, jobb, ha nem zavarom meg ezzel a csapatot” – mondta.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik