Real Madrid: CR is bólintott, tényleg érkezhet Neymar?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.05.06. 13:40
Neymar a Real Madridban? A pletyka szinte azóta kering a nemzetközi sportsajtóban, mióta a brazil futballista a Paris Saint-Germainbe szerződött. És bár a legtöbb szurkoló szerint valószínűleg sosem jön össze a transzfer, Spanyolországban továbbra is biztosra veszik, Neymar egy nap Madridban köt ki. A kérdés csak az, mikor…

„Néhány éven belül talán lehetséges lesz ez a váltás, ám jelen pillanatban nem gondolom, hogy a Madridnak meglenne az esélye Neymar átigazolására!” – mondta nemrég honfitársáról a brazil Ronaldo.„Néhány éven belül talán lehetséges lesz ez a váltás, ám jelen pillanatban nem gondolom, hogy a Madridnak meglenne az esélye Neymar átigazolására!” – mondta nemrég honfitársáról a brazil Ronaldo.

A Marca azonban továbbra is tartja: a blancók nem mondtak le a megszerzéséről.

A madridi sportlap szerint ráadásul egyre közelednek az álláspontok, ugyanis a Realnál már Cristiano Ronaldo is rábólintott az átigazolásra, és közölte, örülne Neymar érkezésének.

Cristiano Ronaldo is rábólintott Neymar átigazolására? (Fotó: AFP)
Cristiano Ronaldo is rábólintott Neymar átigazolására? (Fotó: AFP)

A spanyolok úgy tudják, CR azért ilyen „higgadt” az ügyben, mert hamarosan meghosszabbítja a szerződését, amellyel garantáltan ő lesz a klub legjobban kereső játékosa akkor is, ha a brazil érkezne.

Az eredeti terv állítólag az volt, hogy 2019 nyarán költözzön a spanyol fővárosba Neymar, ám mivel továbbra sem érzi magát jól Párizsban, felgyorsulhatnak az események.

Az egyetlen kérdés csupán az, tud-e akkora összeget letenni az asztalra a Real Madrid, amelyre hajlandó rábólintani a nem épp pénzügyi problémáiról ismert PSG…

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik