Barcelona: az elnök szerint az Atlético a fő hazai rivális

Vágólapra másolva!
2014.08.25. 14:01
Olaj a mindig lobogó tűzre: Josep Maria Bartomeu, a Barcelona elnöke a labdarúgócsapat hivatalos honlapjának megerősítette, hogy az Atlético Madridot tartja a Barca legnagyobb riválisának a 2014–2015-ös spanyol bajnokságban.

Josep Maria Bartomeu már korábban is mondott ilyesmit, és mivel a Barca örök riválisa a Real Madrid, a jelenlegi erőviszonyokat firtató kérdés újra és újra elhangzik.

„Sok riválisunk van a ligában, de elsősorban az Atlético Madridot tekintjük annak. Nagyon erősek lesznek! Minden tiszteletünk az övék, de hangsúlyozom, az összes riválisra így tekintünk" – igyekezett tompítani erőviszony-értékelése élét Bartomeu.

Az Elche elleni sikeres bajnoki nyitány (3–0-s győzelem) után nyilatkozó elöljáró elmondta még, hogy Lionel Messi újfent bebizonyította, ő a világ legjobb labdarúgója; hogy az edző Luis Enrique volt a legjobb nyári igazolásuk; és hogy számítottak Luis Suárez eltiltásának fenntartására, de továbbra is aránytalanul súlyosnak vélik.

Bartomeu kérdésre válaszolva nem zárta ki, hogy a nyári átigazolási időszakból hátralévő rövid időben a Barcelona még szerződtet játékost.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik