Agüero és Messi a következő idényben csapattársak lesznek?

Vágólapra másolva!
2008.12.06. 12:43
Argentin lapértesülések szerint az Atlético Madrid támadója, Sergio Agüero a következő idényben elhagyja csapatát, és a Barcelonában folytatja pályafutását. A Depornauta szerint a katalán együttes 70 millió eurót fizet majd az argentin támadóért.
Elképzelhető, hogy Messi és Agüero jövőre nem csak a válogatottban játszik majd együtt
Fotó: Imago (archív)
Elképzelhető, hogy Messi és Agüero jövőre nem csak a válogatottban játszik majd együtt
Elképzelhető, hogy Messi és Agüero jövőre nem csak a válogatottban játszik majd együtt
Fotó: Imago (archív)
Elképzelhető, hogy Messi és Agüero jövőre nem csak a válogatottban játszik majd együtt

RANGADÓ SZOMBATON

A bajnokság listavezetője, a Barcelona a Primera División harmadik helyén álló Valenciát fogadja a 14. forduló rangadóján. Az éllovastól öt pontra lévő Valenciánál mindenki David Villától várja a sikert a katalánok elleni meccsen, mivel a támadó általában kiválóan szerepel a Camp Nouban. Villa utóbbi hét, a Barca otthonában játszott meccsén hat alkalommal volt eredményes.
Két argentin hírportál, a Depornauta és a Golpasion értesülései szerint Sergio Agüero, az Atlético Madrid támadója a következő idényben a Barcelona játékosa lesz. Az argentin válogatott játékosa így a katalán csapatnál is együtt játszhatna Lionel Messivel.

Pedig az augusztusi ötkarikás játékokon Agüero még úgy nyilatkozott, hogy nem hagyja el a madridi csapatot: „Nem akarom elhagyni az Atléticót. Még úgy két évet itt szeretnék tölteni” – mondta akkor a támadó.

Az argentin források szerint Agüero azóta meggondolta magát, sőt az értesülések szerint a két klub már tárgyalt is egymással a támadó klubcseréjéről.

A Depornauta szerint a Joan Laporta, a Barca elnöke 55 millió eurót sem sajnálna kifizetni az argentin klasszisért, akit – többek között – a Chelsea, az Inter és a Manchester City is szívesen fogadna.

Agüero átigazolása ellen szól, hogy az Atlético Madrid eddig jól teljesít ebben az idényben, s bár a bajnokságban állhatna jobban is (hatodik, 11 ponttal lemaradva a listavezető Barcelonától), a Bajnokok Ligájában könnyedén harcolta ki a továbbjutást a D-csoportból.

A spanyol bajnokság 14. fordulójában egyébként az Atlético és a Barcelona is szombaton lép pályára. A madridiak a Sporting Gijónnal csapnak össze 20 órakor, míg a katalán együttes a Valenciával játszik 22 órakor.

A SPANYOL BAJNOKSÁG HÉTVÉGI PROGRAMJA

PRIMERA DIVISIÓN, 14. FORDULÓ
Szombat
20.00: Villarreal–Getafe (tv: Sport Klub, élő)
20.00: Sporting Gijón–Atlético Madrid
22.00: Barcelona–Valencia (tv: Sport2, élő)
Vasárnap
17.00: Osasuna–Valladolid
17.00: Deportivo–Málaga
17.00: Numancia–Almería
17.00: Racing Santander–Athletic Bilbao
17.00: Mallorca–Recreativo Huelva (tv: Sport2, élő)
19.00: Betis–Espanyol (tv: Sport2, élő)
21.00: Real Madrid–Sevilla (tv: Sport Klub, élő)
A bajnokság állása itt tekinthető meg!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik