Niké Liga: Vitális Milán szerezte április legszebb gólját

DUDUCZ TIBORDUDUCZ TIBOR
Vágólapra másolva!
2024.05.04. 14:31
Vitális Milán pazar szabadrúgásgóljára voksoltak a legtöbben (Fotó: fcdac.sk)
A szlovák élvonalbeli labdarúgó-bajnokság (Niké Liga) áprilisi találkozóin 63 gól született. A legszebbet a Dunaszerdahely játékosa, Vitális Milán szerezte, aki ezzel elnyerte a Hónap gólja-trófeát. A serleget a jövő vasárnapi, Nagyszombat elleni hazai találkozón veszi át.

A Niké Liga hivatalos televíziós közvetítője, a Markíza minden hónapban kihirdeti a Hónap gólja-versenyt. A szerkesztőség által kiválasztott öt legszebb gól közül a szurkolók szavazatai alapján alakul ki a végső sorrend. A kiválasztott gólok között szerepelt Vitális Milán Slovan ellen szerzett szabadrúgásgólja is.

A szurkolói szavazás, amely péntek éjjel zárult, Vitális Milánt hozta ki győztesnek. A magyar U21-es válogatott játékos a szavazatok 35 százalékát kapta meg. Második helyen a pozsonyi Slovan játékosa, David Strelec végzett, akire tíz százalékkal kevesebben voksoltak.

„Nagyon örülök ennek a díjnak. Főleg azért, mert a gólom a győzelmünkkel párosult. Boldoggá tudtuk tenni a dunaszerdahelyi szurkolókat. Nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki rám szavazott” – mondta lapunknak Vitális Milán.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik