Póker: öt magyar a francia EPT-viadal második napján

Vágólapra másolva!
2010.01.22. 14:04
Címkék
A deauville-i European Poker Tour-verseny második selejtezőnapjáról három magyar jutott tovább.
Az NSO Pókerrovatának szakmai partnere a poker24.hu.
Az NSO Pókerrovatának szakmai partnere a poker24.hu.
Az európai pókeres körverseny francia állomásának második selejtezőnapján (1B) négy magyar ült asztalhoz a 429 fős mezőnyben. Szilasi Viktória, Traply Péter, Juhász Benjamin és Németh András nevezett az EPT francia viadalára, és közülük hárman a második napon is folytathatják a küzdelmet.

Németh „probirs" András 108 800, Juhász "jbenya" Benjámin 79 200, míg Traply Péter 17 400 zsetonnal jutott tovább a második napra, ahol így összesen öt honfitársunk küzdhet tovább, hiszen szerdán Stumpf András és Tóth Richárd is továbblépett.

A versenyen egyébként az első naphoz képest lényegesen több nagy nevű játékos is indult, és közülük továbbjutott az EPT olasz hőse, Luca Pagano, a WSOP főversenyének tavalyelőtti győztese, Peter Eastgate, valamint a hazaiak nagy kedvence, Bertrand „ElkY" Grospellier, aki a helyszínen dedikálja legújabb könyvét a „Kill ElkY"-t.

Azonban nem volt mindenki szerencsés, a 2004-es WSOP-főverseny győztese, Greg Raymer, a sakkzseni Jeff Sarwer, az EPT Kijev győztese, Maksz Likov, továbbá Vicky Coren és Vitalij Lunkin is kiesett az első napon.

A Poker24.hu legújabb promóciója: Húzz bele, és söpörd be az 500€-t a Tobeten
A Poker24.hu legfrissebb híre: Tony G a PartyPokernél

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik