Milan: eltűnt Svédországban a klub kötelékébe tartozó játékos

Vágólapra másolva!
2023.10.19. 11:59
null
Roback a Milan első csapatában eddig egyszer játszott, egy Olasz Kupa-mérkőzésen csereként két percet kapott (Fotó: Getty Images)
A Corriere della Sera információira hivatkozva írta meg az athletistic.com, hogy a 20 éves svéd futballistát, Emil Robackot eltűnt személyként tartják számon Svédországban.

 

Emil Roback 2020 nyarán másfél millió euróért került az AC Milan U19-es gárdájához, és 2022 júliusában került fel az első csapathoz. Fél évet Dániában szerepelt kölcsönben, aztán idén márciusban a svéd IFKNorrköpinghez került szintén kölcsönbe.

A forrás szerint a 20 éves, korábbi utánpótlás-válogatott csatárról 14 napja sem a klubja, sem a családja nem hallott, Svédországban nem tudják, mi történhetett vele. Két hete nem jelent meg a csapat edzésén, telefonon sem jelzett senkinek, nem hívott senkit, nem vetítette előre a hiányzását.

Az IFK Norrköping sportigazgatója, Tony Martinsson megpróbálta vele felvenni a kapcsolatot, de nem járt sikerrel. A helyi tv eltűnt futballistaként számolt be róla.

Roback szerződése november 30-ig szól, utána (papíron) vissza kellene térnie a Milanhoz. A Transfermarkt egyébként 200 ezer euróra taksálja a piaci árát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik