Ha Galliani barátja lesz a Real Madrid elnöke, Kaká érkezhet

Vágólapra másolva!
2009.03.02. 16:15
Adriano Galliani, a Milan elnöke elárulta, úgy véli, hogy a Real Madrid korábbi elnöke, Florentino Pérez visszatérésével járna a legjobban a „királyi gárda” a nyári választásokon. Az olasz vezető úgy véli, akár Kaká eladásáról is tárgyalna spanyol barátjával.
Galliani szerint Pérez megválasztásával jól járna a Real Madrid
Fotó: Imago (archív)
Galliani szerint Pérez megválasztásával jól járna a Real Madrid
Galliani szerint Pérez megválasztásával jól járna a Real Madrid
Fotó: Imago (archív)
Galliani szerint Pérez megválasztásával jól járna a Real Madrid

Talán kevesen tudják, de Adriano Galliani, a Milan elnöke jó barátságot ápol Florentino Pérezzel, a Real Madrid korábbi vezetőjével. Az olasz üzletember most nyíltan beszélt spanyol kollégájáról, akit szívesen látna újra a „királyi gárda” elnöki posztján.

„Nem szeretnék beleszólni a Real Madrid ügyeibe, de úgy vélem, hogy a spanyol klub azzal járna a legjobban, ha Florentino Pérezt választaná meg elnökének a nyáron” – mondta Galliani a spanyol Marcának adott interjújában.

A Gallianit faggató újságírók azt is megkérdezték az olasz vezetőtől, lát-e esélyt rá, hogy Kaká eladásáról tárgyaljon Pérezzel. A Milan elnöke sejtelmesen fogalmazott.

„Nem szeretnék Kakáról beszélni, de annyit mondhatok, hogy egy olyan baráttal, mint Florentino, bármiről tárgyalhatunk – mondta a vezető. – Florentino Pérez kiváló üzletember, akivel nagyon jó a kapcsolatom, és ezt kevés labdarúgó-vezetőről mondhatom el. Találkoztunk tavaly is, annak ellenére, hogy jelenleg nem elnökként dolgozik.”

A Real Madrid korábban már próbálkozott Kaká megszerzésével, ám Ramón Calderón elnöklése idején a Milan elzárkózott a brazil zseni eladásától. Kérdés, hogy Florentino Pérez kapcsolata Gallianival segíthet-e Kaká megszerzésében a spanyol üzletember esetleges elnökké választásakor.

Mindenesetre a spanyol lapok szerint Pérez egy sztár átigazolásának ígéretével próbálhatja meggyőzni a klub egyesületi tagjait, hogy rá szavazzanak, és könnyen lehet, hogy ez a játékos Kaká lesz.

Annyi viszont biztos, hogy Péreznek mélyen a zsebébe kell nyúlnia, ha valóban érdeklődik a brazil futballista iránt, hiszen a Milan télen a Manchester City 100 millió eurós ajánlatát utasította vissza érte, bár egyes értesülések szerint a játékos kérte csapatát, hogy ne adják el.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik