Hajdú B. István: Nem voltak könnyű hetek, hónapok ezek

I. SZ.I. SZ.
Vágólapra másolva!
2024.05.03. 14:48
Hajdú B. István újra mikrofon mögé ült (Fotó: MTI/Cseke Csilla)
A hét végén hónapok után először az MTK–Ferencváros bajnokin, majd kedden a Bayern München–Real Madrid BL-elődöntőn is közvetítő Hajdú B. István az M4 Sport legújabb podcastjában mondott köszönetet azoknak, akik gondoltak rá.

„Köszönöm szépen, jobban vagyok! Köszönöm szépen mindenkinek, aki biztatott, akár írásos, akár szóbeli formában, akár csak hallottam, hogy hívta ezt-azt – mondta Hajdú B. István a Gurulj be lassítva is! podcastben. –  Nem voltak könnyű hetek, hónapok ezek, és a következeők sem lesznek könnyűek. De, jelenleg úgy érzem, arra képes vagyok, hogy bizonyos munkákat, melyeket korábban elláttam valamilyen szinten, azt most is ellássam azon a szinten. Ha nem így lenne, nem tenném. Úgy gondolom, ez magával a szakmánkkal szemben is egy szembeköpés lenne, a kollégákkal szemben és az eseménnyel szemben, amit közvetítek. És leginkább saját magammal szemben is.”

A kommentátor műtéten esett át, ami miatt hetekig nem közvetíthetett.

„Ha hülyeséget beszéltem az MTK–Fradin vagy a Bayern–Real mérkőzésen, vagy ha hülyeséget fogok most beszélni, az nem azért van, mert megműtöttek és még különböző vizsgálatok, kezelések várnak rám. Ennek ehhez semmi köze” – fogalmazott Hajdú B. István.

A 33 perces adás, amelyben Hajdú B. István Berkesi Judittal beszélget, alább hallgatható meg.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik