Edzősors: Steven Gerrard Szaúd-Arábiában vállalhat munkát – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.07.03. 14:40
null
Steven Gerrard meggondolta magát, Szaúd-Arábiában vállalhat munkát (Fotó: Getty Images)
Az angol Daily Mail értesülései szerint a korábban a skót Rangerst és az angol Aston Villát irányító Liverpool-legenda, Steven Gerrard a szaúdi élvonal legutóbbi kiírásában hetedik Al-Ettifaq vezetőedzője lesz, annak ellenére, hogy a korábbi középpályás júniusban még elutasította a csapat ajánlatát.

A lap arról ír, hogy Gerrard júniusban még elutasította az Al-Ettifaq ajánlatát, ám a hírek szerint most megegyeztek a felek és a szakember rengeteg pénzt kap, hogy szupersztárokból álló csapatot építsen.

A Daily Mail megjegyzi, hogy Gerrardot a következő 24 órán belül kinevezik, feladata pedig, hogy a következő idényben bajnoki címre vezesse a csapatot.

„Meghívtak, hogy hallgassak meg egy ajánlatot és mérlegeltem, de amiatt, ahol most tartok, nem vállaltam el” – mondta még júniusban Gerrard, akiről azonban a szaúdi klub nem mondott le, a Daily Mail pedig úgy tudja, hogy az Al-Ettifaq vezetősége jelenleg Londonban tárgyal a Liverpool legendájával, hogy véglegesítse az üzletet.

A lap szerint Gerrardot a következő napokban európai éljátékosok is követhetik a csapathoz, ugyanis a klubvezetőség jelentős összegeket költ csapatépítésre, hogy minél hamarabb trófeákat nyerjen.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik