Videó: A Leverkusen nem győzött meg, a visszavágón hosszabbítás lesz – Hevesi Tamás

Vágólapra másolva!
2023.03.12. 17:29
null
Hevesi Tamás hosszabbítást remél az FTC El-nyolcaddöntős visszavágóján
A Mandiner sport vitapodcastjének legutóbbi részében Ganxsta Zolee, Harsányi Levente és Hevesi Tamás volt a vendég, szó esett a Best FIFA Football Awards, tehát az Év játékosa-díjról, valamint a Ferencvárosnak az Európa-liga-nyolcaddöntőben eddig nyújtott teljesítményéről is. 

A Ferencváros labdarúgócsapata Leverkusen szomszédságában, Kölnben szállt meg a csütörtöki El-nyolcaddöntőt megelőzően. Köln belvárosában már szállingóztak a ferencvárosi szurkolók, miközben az FTC drukkereit szállító vonatot megállították a határon a német hatóságok, és csak mintegy kétórás várakozás után haladhattak tovább.

Hevesi Tamás szerint a németek „térdepelni már tudnak”, de most hallgatnak a vonatbalhé után. Úgy véli, nagy a csönd arról, mit műveltek a magyar szurkolókkal a határon: „Az Európai Unióban ilyenkor miért nem beszélnek arról, hogy hogyan lehet ilyet csinálni a német államban? Ez egyáltalán nem oké. Sőt, olyannyira nem oké, hogy kíváncsi vagyok, az UEFA mit fog lépni! Mert lépjenek!”

A labdarúgóedző, egyben zenész Hevesi az FTC Leverkusen elleni, az „odavágón” elszenvedett 2–0-s veresége kapcsán azt mondta: „Ez a Leverkusen engem nem győzött meg, a visszavágón hosszabbítás lesz.”

Ganxsta Zolee azt mondta, „Engem nem érdekel a Fradi, csak kapjon ki!”

Magára maradt a véleményével, abban viszont egyetértett Harsányi Leventével, hogy nem iskaphatta volna más a legjobb játékosnak járó FIFA-díjat, mint Lionel Messi.

A teljes beszélgetést itt tekintheti meg:


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik