DiaEuro 2019: légy Te is a magyar válogatott tagja!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.05.07. 09:15
null
A magyar válogatott eddig egyszer megnyerte, négyszer pedig második lett a tornán
Ahogy 2013 óta mindig, idén is részt vesz a cukorbetegek magyar labdarúgó-válogatottja a futsal Európa-bajnokságon. A kontinenstornát július 21. és 26. között Kijevben rendezik meg. A Hevesi Tamás vezette csapatba bárki bekerülhet.

Magyarország óriási bravúrral aranyérmet szerzett Horvátországban 2013-ban, majd négyszer is ezüstérmesként végzett a következő években. Hevesi Tamás pro licences edző – aki maga is cukorbeteg – várja a tehetséges játékosok jelentkezését, hogy a magyar csapat idén is sikeresen szerepelhessen a kontinenstornán.

A futballpályán minden játékos egyenlő esélyekkel küzd a győzelemért. Ennek szellemében hívta életre az Ukrán Diabetes Szövetség (UDF) a DiaEuro labdarúgó-bajnokságot 2012-ben a Nemzetközi Diabétesz Szövetség Európai Szekciójának (IDF Europe) szakmai támogatásával, amin az első évben 8 ország csapata vettek részt.

A program célja pozitív példát mutatni mindenkinek – elsősorban a cukorbetegséggel élőknek –, hangsúlyozni a tudatos életmód és a hátrányos megkülönböztetés csökkentésének fontosságát. A DiaEuro olyan jelentőséggel bíró nemzetközi esemény, amely egyesíti a versengést az örömmel és az oktatással. Ma már sokkal több, mint sport: a pozitív hozzáállás harca a győzelemért, a sikerért.

Jelentkezz most, regisztrálj a válogatott honlapján vagy a csapat Facebook-oldalán!

Bővebb információ, kapcsolat
DiaEuro Labdarúgó Sportegyesület
Béki János titkár
Tel.: +36-20-978-6834
E-mail: diaeuro2014@diaeuro.org

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik