Világfutball: Forlán alig játszik, mégis maradni akar

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 15:59
Diego Forlán, az Internacional uruguayi válogatott labdarúgója mostanában sokat kispadozik a brazil élvonalbeli csapatban, amely állítólag szívesen megválna tőle, azonban a játékos menedzsere – egyben édesapja – azt jövendöli: Forlán kitölti a szerződését.

„Diego még több mint egy évig szerződésben áll. Édesapaként mindig azt tanácsoltam a gyermekeimnek, hogy töltsék ki a szerződéseiket, úgyhogy most is azt mondom, Diego kétezer-tizenötig az Internacionalban marad – mondta Pablo Forlán a Lance! brazil honlapnak. – Persze, ha befut érte egy ajánlat, a klub engedélyezi, hogy tárgyaljon, és neki tetszik a lehetőség, akkor megtörténhet a váltás. De mondom, a cél az, hogy kitöltse a szerződését.” Pablo Forlán a Lance! brazil honlapnak. – Persze, ha befut érte egy ajánlat, a klub engedélyezi, hogy tárgyaljon, és neki tetszik a lehetőség, akkor megtörténhet a váltás. De mondom, a cél az, hogy kitöltse a szerződését.”

Az idei brazil bajnokságban meglehetősen gyengén szereplő Internacional részben azért válna meg Forlántól, mert ő a legjobban fizetett játékosa, azaz a távozása javíthatna a pénzügyi mérlegen.

Érdeklődő éppen akad, angol lapértesülés szerint a West Ham United szívesen látná a 34 éves csatárt, aki minden bizonnyal rendszeres játéklehetőségre vágyik a jövő nyári világbajnokságig.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik