Oroszország: Csecsenföldön lesz a kupadöntő - 3D-bejárás!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.04.05. 20:09
null
A grozniji stadion (Fotó: ahmat-arena.ru) – <a href="http://ahmat-arena.ru/stadion.php" target="_blank">KATTINTSON, JÁRJA BE VIRTUÁLISAN A TELJES ARÉNÁT! </a>
Groznijban tartják az idei orosz labdarúgókupa döntőjét, az első ligás Tyerek Groznij stadionjában, az Ahmat Arénában – olvasható az Orosz Labdarúgó-szövetség (RFS) közleményében.

A 2011-ben megnyitott stadion körülbelül 30 ezer néző befogadására alkalmas. A versenysorozat jelenleg a negyeddöntőknél tart, amelyeket április 17-én rendeznek, az elődöntőket május 7-én tartják meg, a döntő időpontja június 1.

A Tyerek Groznij elnöke elmondta, a lehető legjobb körülmények várják mind a játékosokat, mind a nézőket Csecsenföldön. „Remek stadionunk van, a környéken pedig sok szálloda. Van már tapasztalatunk a magas színvonalú meccsek rendezésével kapcsolatban. Vendégszeretetre és őszinte futballszeretőkre számíthatnak az ideutazók! Meggyőződésem, hogy mindenki számára szép emlék lesz a grozniji mérkőzés” – nyilatkozta Magomed Daudov, a klub elnöke.

Dzsudzsák Balázs csapata, a fővárosi Dinamo Moszkva a negyeddöntőben az Anzsi Mahacskalával találkozik. Amennyiben továbbjutnak, az elődöntőben a Zenit–Kubany mérkőzés döntőjével játszhatnak a döntőbe jutásért.

OROSZ KUPA
Negyeddöntő

Zenit–Kubany
Anzsi Mahacskala–Dinamo Moszkva
Rosztov–Tyerek
CSZKA Moszkva–Jenyiszej

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik