Egervári szombaton megnézi Kötelest és Tőzsért

Vágólapra másolva!
2011.10.27. 09:15
null
A kapitány a hétvégén légiósainkat veszi szemügyre <br />(fotó: Veres Viktor)
A hétvégén nem magyar, hanem belga, illetve holland bajnoki mérkőzéseket néz meg Egervári Sándor. A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya – és segítője, Kenyeres Imre – mások mellett Tőzsér Dániel és Köteles László teljesítményére is kíváncsi.

A szövetségi kapitány és segítője Belgiumban, valamint Hollandiában tölti a hétvégét – persze nem város-, hanem meccsnézéssel múlatja idejét: a Lokeren–Kortrijk, az FC Bruges–Genk, a NEC–Utrecht és az Anderlecht–Lierse SK találkozó szerepel a programban.

„Szombaton ketté kell válnunk, hogy lássuk mindkét találkozót, Kenyeres Imre a Lokeren–Kortrijk összecsapáson elsősorban Czvitkovics Péterre lesz kíváncsi, míg én a Genk tagjaként Bruges-ben fellépő Tőzsér Dánielre és Köteles Lászlóra” – számolt be a munkamegosztásról a szövetségi kapitány.

„Tudom jól, sokak számára slágertémát jelentett az elmúlt időszakban, hogy Tőzsér Dánielék miért nem kapnak lehetőséget, de én sohasem mondtam, hogy nálam nem lehetnek válogatottak. Érdeklődve várom, milyen teljesítményt nyújtanak, annál is inkább, mert Dani – sérülések miatti kényszermegoldásként – védőként szerepel mostanság. Természetesen nemcsak arról van szó, hogy megnézem a meccsüket, beszélni is szeretnék velük.”

Csakúgy, mint Vadócz Krisztiánnal és Juhász Rolanddal. Vasárnapra az NEC és az Anderlecht mérkőzése marad – ha a tempó rohanós is lesz, mindkét szakember meg tudja nézni.

Amikor afelől érdeklődtünk a szakvezetőnél, elképzelhető-e, hogy a félelmetesnek éppenséggel nem nevezhető Liechtenstein ellen több olyan labdarúgó is szerepet kaphat, aki eddig nem tartozott az alapemberek közé (lásd még: itthon játszók, ritkán vagy eddig egyáltalán nem meghívott légiósok, fiatalok), mindössze annyit felelt: elképzelhető…

Körvonalazódik már a következő kapitányi túra is, november ötödikén nem csupán Gera Zoltán és az Arsenalhoz készülő West Bromwich Albion lehet London vendége, hanem Egervári Sándor is.

A TELJES CIKKET A CSÜTÖRTÖKI NEMZETI SPORTBAN OLVASHATJA!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik