U21: elmarad a válogatott szlovénok elleni felkészülési mérkőzése

Vágólapra másolva!
2020.10.11. 13:53
null
Bíró Bence (pirosban) szeptemberben triplázott a szlovénok ellen (Fotó: Török Attila)
A magyar és a szlovén U21-es válogatott jövő héten kedden csapott volna össze egymással, ám a szlovén szövetség közlése alapján az MLSZ Twitter-csatornája röviddel ezelőtt arról számolt be, hogy találkozó elmarad, miután a szlovéneknél több koronavírus-fertőzést is regisztráltak.

Az MLSZ bejegyzése szerint a magyar válogatottba behívott játékosok vasárnap visszatérnek a klubjaikhoz.

Arról egyébként a szlovén szövetség nem közölt részleteket, hogy pontosan hány pozitív esetet regisztráltak, és hogy ezek közül mennyi a labdarúgó, mennyi a stábtag.

„A szlovén U21-es válogatott edzőtáborában talált új, pozitív koronavírus esetek miatt a Slovén Labdarúgó-szövetség (NZS) vezetősége – miután konzultált Primoz Gliha szövetségi edzővel – úgy döntött, lemondja a keddi felkészülési mérkőzést” – áll az NZS közleményében.

Gliha neve a zalai drukkereknek ismerősen csenghet: játékosként 28 alkalommal szerepelt a szlovén felnőtt válogatottban, és 2000 novemberében 5 mérkőzésen pályára lépett a ZTE NB I-es csapatában.

A két U21-es válogatott pont egy hónappal ezelőtt találkozott egymással, akkor is felkészülési mérkőzésen, amelyen hiába vezetett a triplázó Bíró Bence vezérletével három góllal is, de a vége 3–3-as döntetlent lett Szombathelyen.

 


 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik