Blog: „Pintér kapitánysága rosszabb, mint ahogy a kinevezésekor tűnt”

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.09.08. 18:23
Újabb bejegyzéssel jelentkezett blogjában Thury Gábor. A Nemzeti Sport főmunkatársa egy tipikusan magyar történetről, a Pintér kontra Szalai afférról írja le véleményét.

A bejegyzés teljes szövegét ide kattintva olvashatja el! A bejegyzés teljes szövegét ide kattintva olvashatja el!

„Pintérrel kapcsolatban magam korábban azt írtam, nem biztos, hogy kinevezése olyan rossz, mint amilyennek tűnik. Tévedtem. Még rosszabb. Láttam lehetőséget a hétközi összetartásokban, gondoltam, a hazai mezőnyt ismerve összecsiszolja a társaságot. Szürkék hegedűsei leszünk, de legalább szervezettek. Ehelyett egy teljesen eltévedt ember téblábol a csapat közelében – tényleg, kinek az ötlete volt a kinevezése? – egy unintelligensen viselkedő, szakmájában szarvashibákat elkövető valaki.”

(...)

„De ki ez a Szalai gyerek? Rendben, kimondta az igazságot, de neki végeredményben futballoznia kell(ene), nem sértődőst játszania. A csatár ellen semmilyen szankciót nem lehet alkalmazni, a „profi" következmények nélkül lemondhatja a válogatottságot. Pedig amíg a válogatott meccsein néző van, neki arra kellene törekednie, hogy ott lehessen a pályán. A futballista-nevelés csődje, hogy nem így gondolja.”

A bejegyzés teljes szövegét ide kattintva olvashatja el!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik