Válogatott: Örülünk az eredménynek, de tovább kell lépnünk - Farkas

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.06.07. 23:02
Mint ismeretes, a magyar labdarúgó válogatott felkészülési mérkőzésen 3–0-ra legyőzte Kazahsztánt. A mieink kispadjára ezúttal nem Pintér Attila ült le (akit a Nemzeti Sport információ szerint meg kellett műteni), hanem Farkas József. Farkas kiemelte, hogy örült az eredménynek, de tovább kell lépnünk, és ki kell használni az Eb-selejtezők előtti utolsó felkészülési mérkőzést arra, hogy minél többet együtt legyenek a játékosok.   

„Örülünk az eredménynek, de továbbra is készülnünk kell az Európa-bajnoki selejtezőkre, azt hiszem, az első előtt lesz még egy felkészülési mérkőzés, azt minél jobban ki akarjuk használni, hogy együtt legyünk, mert ennek a csapatnak még idő kell. Elég sok sérültünk volt, egy-két játékosnak vissza kellett térnie a klubjához, mert ez nem hivatalos UEFA-nap volt. Ez csak egyetlen mérkőzés volt, tovább kell lépnünk” – mondta Farkas József a találkozót követően a Duna Televíziónak.

„Lőttem egy gólt, adtam egy gólpasszt, de annak jobban örülök, hogy a csapat jobban játszott, mint az előző meccsen. Több helyzetet tudtunk kialakítani, nagy részét be is rúgtuk. Örülök, hogy az Albánia elleni mérkőzéshez képest előreléptünk. Jól éreztem magam a pályán, megtettem, amit tudtam, ennyi volt bennem, ez most elég volt. Sikerült egy kis boldogságot szerezni a szurkolóknak, és szeretnék a válogatott nevében mindenkinek köszönetet mondani, aki szurkolt nekünk. Nem az én dolgom megmondani, hogyan áll a csapat, mi dolgozunk, tesszük a dolgunkat, majd meglátjuk, mire lesz ez elég, de az biztos, hogy mindent meg fogunk tenni azért, hogy minél sikeresebbek legyünk – értékelt Varga Roland a lefújást követően ugyancsak a Duna Tv-nek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik