Vassnak és Halmosinak könnyített edzésmunkát vezényelt Várhidi

Vágólapra másolva!
2007.11.13. 20:46
A kisebb sérüléssel bajlódó Vass Ádám és Halmosi Péter is részt vett a labdarúgó Európa-bajnoki selejtezőre készülő magyar válogatott keddi tréningjén - adott tájékoztatást a Magyar Labdarúgó-szövetség hivatalos honlapja, az mlsz.hu. A nemzeti csapat szombaton Moldova, majd négy nappal később az Európa-bajnok Görögország ellen játszik.
Vass (hátul) külön edzett társaitól
Reuters
Vass (hátul) külön edzett társaitól
Vass (hátul) külön edzett társaitól
Reuters
Vass (hátul) külön edzett társaitól

A sérüléseket, illetve azoknak az elkerülését szem előtt tartva, Várhidi Péter, a magyar válogatott szövetségi kapitánya mindössze egy edzést tartott kedden játékosainak. Az ok igen egyszerű: a mester nem akart kockáztatni a felázott rossz minőségű talajon.

A gyakorláson ott volt a gárda két kisebb sérüléssel bajlódó labdarújója: Vass Ádám és Halmosi Péter azonban a társaktól külön, egyéni edzésmunkát végzett.

A nemzeti együttesünk csapatkapitánya, Gera Zoltán is megérkezett Budapestre. A WBA légiósa az előzetes terveknek megfelelően kedd este csatlakozott a kerethez.

Szerdán a válogatott játékosai 12 óra 15 perckor a Heim Pál Gyermekkórház ortopédiai osztályára visznek ajándékokat a bent fekvő betegeknek.

Eközben az is eldőlt, hogy kik képviselhetik hazánkat a 2010-es világbajnokság selejtezőinek november 25-i sorsolásán. A megállapodás szerint Várhidi Péter, Szekeres Tamás technikai igazgató és Bienerth Gusztáv lehet ott a dél-afrikai Durbanben.

A magyar válogatott november 17-én Moldova ellen idegenben, míg négy nappal később hazai pályán, a Puskás Ferenc Stadionban Görögörszág ellen játszik Eb-selejtezőt.

A MAGYAR VÁLOGATOTT KERETE:

KAPUSOK: Fülöp Márton (Leicester City), Köteles László (DVTK), Balajcza Szabolcs (Újpest FC)
VÉDŐK: Csizmadia Csaba (SV Mattersburg), Vermes Krisztián (Újpest FC), Vaskó Tamás (Bristol City FC), Balogh Béla (Colchester United), Juhász Roland (RSC Anderlecht), Szélesi Zoltán (RC Strasbourg), Vanczák Vilmos (FC Sion)
KÖZÉPPÁLYÁSOK: Vass Ádám (Brescia), Tóth Balázs (Racing Genk), Dzsudzsák Balázs (DVSC-TEVA), Halmosi Péter (Plymouth Argyle), Tőzsér Dániel (AEK Athén), Leandro De Almeida (DVSC-TEVA), Filkor Attila (Internazionale), Hajnal Tamás (Karlsruhe), Buzsáky Ákos (QPR), Gera Zoltán (West Bromwich Albion)
CSATÁROK: Feczesin Róbert (Brescia), Priskin Tamás (Watford FC)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik