Kiadvány: megjelent a Sport 2012 évkönyv

Vágólapra másolva!
2012.11.21. 17:59
Immár 25. alkalommal jelenik meg a karácsonyi könyvpiac egyik slágere, az esztendő legemlékezetesebb pillanatait megörökítő sportévkönyv. A Magyar Olimpiai Bizottság arany borítású kiadványának főszereplői ezúttal a londoni olimpia és paralimpia magyar hősei.

„Csodálatos pillanatokat hozott számunkra ez az esztendő, amit a könyv írásaiból, képeiből felidézhetünk – mondta a könyv szerdai bemutatóján Borkai Zsolt MOB-elnök. – Bízom benne, hogy a fiatalok kedvét még inkább meghozza a sporthoz, illetve azok számára, akik már valamilyen szinten tartanak, azoknak további erőt ad."Borkai Zsolt MOB-elnök. – Bízom benne, hogy a fiatalok kedvét még inkább meghozza a sporthoz, illetve azok számára, akik már valamilyen szinten tartanak, azoknak további erőt ad."

„Nem biztos, sőt biztos, hogy nem sikerült a könyvvel elérni az olimpiai eredmények színvonalát, magasra került a mérce, de nagyon igyekeztünk megfelelni" – folytatta a Gyárfás Tamás, a könyv szerkesztője.

Az Alexandra kiadó terjesztésében megjelent, képekkel gazdagon illusztrált, 7940 forintért kapható, 756 oldalas könyv bemutatóján több londoni hősünk – Kökény Roland, Kammerer Zoltán, Pauman Dániel, Tóth Dávid, Kulifai Tamás, Lőrincz Tamás, Krajnyák Zsuzsa, Tóth Tamás és Sors Tamás – is tiszteletét tette.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik