Willi Orbán: Talán magyar lesz a feleségem, ki tudja?

„Az egyik divatos budapesti szórakozóhelyen, a Romkertben találkoztunk 2010 nyarán, a közös ismerősök mutattak be minket egymásnak. 
Emlékszem, meghívott egy gyrosra hajnali ötkor– idézi fel az egymásra találást Gulácsi Péter felesége, Dia a markkleebergi otthonukban. Aztán a magyar válogatott kapus veszi át a szót: A lánykérés a második salzburgi idényem téli szünetében történt. A Seychelle-szigetekre utaztunk, ahol a tengerparton, vacsora keretében tettem fel a nagy kérdést. A homokban tűzből volt „kirakva”, hogy hozzám jönne-e feleségül. Nagyon romantikus volt, mindent beleadtam. A választ illetően nem izgultam, az időjárás miatt viszont igen, mert aznap délután szóltak, hogy este eső várható. Végül csak azután szakadt le az ég, hogy Dia igent mondott, a helyiek pedig megnyugtattak, ez annyit jelent, fent is áldásukat adták ránk.”

Willi Orbán még nem találta meg élete párját, videónkban azonban elmondja, nem zárja ki, hogy a leendő felesége magyar lesz. Kiskorában sok időt töltött hazánkban, kedvünkért felidézte az emlékeit.

„Hároméves voltam, amikor elváltak a szüleim – mondja a 26 éves védő. – Anyukámmal maradtam Kaiserslauternben, többnyire nyaranta látogattam meg apukámat, aki Magyarországra költözött, s többször töltöttük a vakációt a Balatonnál. Ám emlékeim szerint nem voltunk egyedül, akkoriban több német is ott nyaralt – kíváncsi vagyok, most mi a helyzet. A lángost nem felejtem, ettünk bőven belőle, de hogy mely városokban nyaraltunk apuval… Mindig más helyre mentünk, de Balatonalmádiban és Siófokon biztosan jártunk, egyszer Veszprémbe is átmentünk. Szép nyarak voltak.”