Norvégia: Korcsmár Zsolt már szombaton kész a játékra

Vágólapra másolva!
2013.04.04. 14:00
A norvég Brann magyar válogatott védője, a Törökország elleni vb-selejtezőn combsérülést szenvedett Korcsmár Zsolt a korábban jósoltnál hamarabb, már szombaton visszatérhet a pályára.

Korcsmár Zsolt a hét elején a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban még kéthetes kihagyásról beszélt a törökök ellen elszenvedett combsérülése kapcsán, most azonban úgy tűnik, már szombaton, a Molde elleni hazai bajnokin pályára léphet a Brannban.Korcsmár Zsolt a hét elején a Nemzeti Sport Online-nak adott interjúban még kéthetes kihagyásról beszélt a törökök ellen elszenvedett combsérülése kapcsán, most azonban úgy tűnik, már szombaton, a Molde elleni hazai bajnokin pályára léphet a Brannban.

„Ha engem kérdez, akkor az a válasz, hogy én soha nem szeretnék meccset kihagyni. Most azonban Rune Skarsfjord vezetőedzőt kell megkérdeznie, ő állítja össze a csapatot, nem én" – válaszolta mosolyogva a játékát firtató kérdésre a ba.no-nak Korcsmár Zsolt.

Vagyis a játékos részéről már nincs akadálya a szombati játéknak, és erre enged következtetni a csapatorvos véleménye is.

„Úgy tűnik, Zsolt remek állapotban van, de a végső döntést a holnapi edzés után hozzuk meg a játékával kapcsolatban" – mondta csütörtökön Knut Fjeldsgaard csapatorvos.

Korcsmár hozzátette, tudja, hogy óvatosnak kell lennie, de nem szenvedett súlyos sérülést, ezért van esély a hétvégi pályára lépésre.

A Brann két forduló elteltével három pontot szerzett a norvég élvonalban, a szombati ellenfél, a Molde két vereséggel kezdett.

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik