Brann: az edző büszke a válogatottban ismét játszó Korcsmárra

Vágólapra másolva!
2011.10.13. 21:47
Korcsmár Zsolt már visszatért a norvég élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Brann Bergenhez a finnek elleni Eb-selejtező után, és a klub hivatalos honlapjának szerkesztői külön cikkben foglalkoznak a magyar válogatottban negyedszer pályára lépő védő teljesítményével.

„Jó volt újra a válogatottban játszani. Az eredmény lehetett volna jobb is, de örülök, hogy végigjátszhattam a meccset, és remélhetőleg a jövőben is szerepet kapok a nemzeti csapatban. Minden labdarúgónak a legnagyobb dolog, ha a hazáját képviselheti. Szeretek a válogatottban játszani, és ez a karrieremnek is jót tesz" – mondta Korcsmár, akiről klubtársa, Erik Mjelde is elismerően beszélt.

„Zsolt kiváló munkát végez a klubnál, és az ebben az idényben nyújtott teljesítményét látva nem csodálkozom, hogy a magyar válogatott tagja lett" – mondta a csapatkapitány.

Nem csak a társ, a Brann vezetőedzője, Rune Skarsfjord is örül Korcsmár egyéni sikerének: „Tudtam, hogy Zsolt készen áll erre az előrelépésre, és nagyszerű, hogy helyet szerzett magának Magyarország válogatottjában, amely nagy futballnemzet".

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik