„Amikor idejöttem, azt gondoltam, sosem fogok megtanulni magyarul. Amikor elkezdtem beszélni a nyelvet, én is meglepődtem magamon” – vallotta be Holender Filip, akit bár annak idején a belgrádi Partizan és a Crvena zvezda is szívesen látott volna a korosztályos csapatában, édesapja azt javasolta neki, válassza a Honvédot, Puskás Ferenc csapatát.

Az NB I 2018–2019-es idényének gólkirálya – aki a következő idénytől a svájci FC Lugano labdarúgója lesz – ezt a döntést egyáltalán nem bánta meg, sőt, nagyon nehezen hagyja itt a szeretett klubját.

KÉPGALÉRIÁNKAT A FOTÓRA KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!

„Amikor idejöttem, senki voltam, semmim sem volt, egyedül voltam az akadémián. De remek edzőkkel dolgozhattam a Honvédnál, és itt lettem ember. Megéltem azt, amikor a bennmaradásért harcoltunk, aztán meg bajnoki címet nyertünk. Ezért is szeretem ezt a csapatot, mert ilyen hihetetlen dolgok történtek meg velem. Amikor bejutottunk a Magyar Kupa-döntőjébe, akkor átfutott az agyamon, hogy ez lesz az utolsó meccsem a Honvédban. A kupagyőzelemnél szebb búcsút nem tudok elképzelni…”

Videónkban régi tablókat nézegetve idézi fel a kezdeteket, beszél a kispestiek bajnoki címéről, valamint azt is elárulja, hogy a családtagjai továbbra is a Honvéd-drukkerek táborát gyarapítják-e.

A HONVÉD EDZÉSÉN KÉSZÜLT GALÉRIÁNKAT A KÉPRE KATTINTVA TEKINTHETIK MEG!