Megyei foci: bírófejelés miatt félbeszakadt a békési derbi

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.24. 09:40
Az 58. percben Sándor Imre játékvezető félbeszakította a Telekgerendási SC–Gerendási ISE labdarúgó-mérkőzést azt követően, hogy a hazaiak egyik játékosa, Patka Gábor piros lapja után lefejelte őt.

A Békés megyei harmadosztályú összecsapáson a Telekgerendás 28 perc után 2–0-ra vezetett, ám a vendégek a szünetre egyenlítettek. A beol.hu beszámolója szerint Patka Gábor egy bedobás miatt reklamált a játékvezetőnél, amiért sárga lapot kapott. A hazai futballista ezt követően megtapsolta Sándor Imre ítéletét, aki ezért újabb sárgát, majd piros lapot mutatott fel Patkának. A kiállított labdarúgó megtorlásként lefejelte a bírót, aki félbeszakította a mérkőzést.beol.hu beszámolója szerint Patka Gábor egy bedobás miatt reklamált a játékvezetőnél, amiért sárga lapot kapott. A hazai futballista ezt követően megtapsolta Sándor Imre ítéletét, aki ezért újabb sárgát, majd piros lapot mutatott fel Patkának. A kiállított labdarúgó megtorlásként lefejelte a bírót, aki félbeszakította a mérkőzést.

Az MLSZ adatbankja alapján Patkának ez volt az első piros lapja a felnőttek között. Korábban kétszer állították ki – még a 2006–2007-es évadban az ifjúsági bajnokságban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik