NB II: egy érkező, három távozó az SZTK-nál; az edző marad

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.30. 15:50
A Nemzeti Sport Online információi szerint a labdarúgó NB II-ben szereplő Szigetszentmiklósi TK-Erima megállapodott Gulyás Mátéval, így a legutóbb Veresegyházon játszó középpályás lett a Pest megyeiek első nyári szerzeménye.

Gulyás Máté korábban futballozott az élvonalban is, Újpesten és Pécsen, míg a másodosztályban megfordult a BKV Előre, a Vecsés, a REAC, a Vác és a Balmazújváros együtteseiben. Legutóbb az NB III-as Veresegyházban játszott.Gulyás Máté korábban futballozott az élvonalban is, Újpesten és Pécsen, míg a másodosztályban megfordult a BKV Előre, a Vecsés, a REAC, a Vác és a Balmazújváros együtteseiben. Legutóbb az NB III-as Veresegyházban játszott.

A csatár Fekete Ádám és a kapus Horváth László ellenben távozik a szigetszentmiklósi klubtól, ők a csoportrivális Balmazújvárosban folytatják a pályafutásukat. Eldőlt Pollák Zoltán sorsa is, a védő szabadon igazolható, miután szerződést bontott vele a csapat.

Az is biztossá vált, hogy az együttes Horváth Ferenc vezetésével vág neki az augusztus 1-jén induló szezonnak; a tréner újabb egy évre kötelezte el magát a klubhoz, ellenben ha a télen NB I-es ajánlatot kap, távozhat.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS AZ SZTK-ERIMÁNÁL

Érkezők: Gulyás Máté (Veresegyház)
Kölcsönbe érkezők:

Kölcsönből visszatérők:

Az utánpótlásból felkerültek:

Kiszemeltek:
Távozók: Fekete Ádám (Balmazújváros), Horváth László (Balmazújváros), Osváth Attila (Vasas), Pollák Zoltán (szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:Ladányi Tibor (MTK)
Távozhatnak:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik