NB II: élvonalbeli játékossal tárgyal a Tatabánya

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.01.08. 12:48
A héten megkezdődött a felkészülés a labdarúgó NB II-ben jelenleg kieső, 15. helyen álló Tatabányánál. Az együttes legalább három meghatározó játékos szerződtetését tervezi, már folynak az egyeztetések.

A Nemzeti Sport Online értesülései szerint az NB II-es Tatabánya egyik kiszemeltje az NB I-es Mezőkövesdtől távozó, így szabadon igazolható középpályás, a 25 éves Petneházi Márk. Úgy tudjuk, vele a napokban egyeztetnek a vezetők, ha sikerül megegyezni ő lehet az első téli szerzemény a csapatnál. Petneházi Mezőkövesden ősszel hat bajnokin játszott, egy gólt szerzett, de decemberben szerződést bontottak vele.

Tatabányán hétfőn kezdődött meg a felkészülés, Petneházin kívül még legalább két játékos szerződtetése várható a téli szünetben, értesüléseink szerint egy csatár és még egy középpályás is érkezhet.

Az első két hétben kedden és csütörtökön dupla tréning a program, a többi napon egy-egy foglalkozás szerepel a programban. Az alapozás harmadik hetétől hétfőn is két alkalommal vezényel tréninget a srácoknak Bozsik Péter vezetőedző. A szakmai stáb összetétele nem változott, a keretből eddig csak Gyürki Gergő küzd betegséggel, rajta kívül teljes volt a létszám a felkészülés nyitányán – számolt be a kemma.hu.

„Néhány edzőmeccs időpontját már lefixáltuk, de több lehetséges találkozó még egyeztetés alatt áll – idézi Bozsik Pétert a megyei hírportál. – Ami biztos, hogy január tizennyolcadikán, szombaton tizenegy órától lesz az első tesztmeccsünk a Pénzügyőr ellen, itthon, aztán következik huszonkettedikén a Csákvár, huszonötödikére még keresünk ellenfelet, huszonkilencedikén a Dorog jön hozzánk, február elsején Gyirmótra utazunk, február ötödikén pedig a Puskás Akadémia U21-es gárdája lesz a riválisunk. Korai lenne még beszélni a lehetséges érkezőkről és távozókról, konkrétumokról nem tudok beszámolni, elképzeléseink vannak, de két-három hét múlva tisztázódnak le valószínűleg a dolgok.”

A Tatabánya FC a tizenötödik helyen fejezte be az őszi idényt tizenkét ponttal – öt ponttal lemaradva a bentmaradást érő pozíciótól.

A bajnokságban először március 1-jén lépnek pályára a tatabányaiak, amikor Szolnokra látogatnak. Ezt követően ismét idegenbeli meccs vár rájuk a Vasas otthonában, majd a Siófokot fogadják.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A TATABÁNYÁNÁL
Érkezők:
Távozik/távozhat:
Kiszemeltek: Petneházi Márk (szabadon igazolható, legutóbb Mezőkövesd)

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik