NB II: sok változás a keretben, megkezdte a felkészülést a Szpari

Vágólapra másolva!
2010.06.28. 12:29
Hétfőn délelőtt megkezdte a felkészülést a következő szezonra a Soproni Ligától most búcsúzott Nyíregyháza – számol be a klub hivatalos honlapja, a szpari.hu.

Brekk János vezetőedző munkáját az idény során Szatke Zoltán, Kovács János és Téglási Gábor segíti.

Alfi Conteh-Lacalle-nak lejár a szerződése, így ő biztosan távozik, a játékoskeret kapcsán azonban még sok a bizonytalanság.

A külföldi légiósok közül Honma Kazuo holnap érkezik meg a csapathoz, Sindou Dosso és Predrag Bosnjak pedig Kecskeméten van próbajátékon, Fuad Bugerra ma Győrben tárgyal a klub vezetőivel az átigazolásról. Nacim Abdellali a délután folyamán csatlakozik az együtteshez. Bizonytalan Böőr Zoltán helyzete is, iránta az Újpest érdeklődik.

Az érkezők közül kölcsönből tér vissza Lakatos István, aki az elmúlt félévben Tuzséron játszott, illetve visszatér Kazincbarcikáról Szilágyi Norbert. Rajtuk kívül a jövő héten érkezik a Spartacushoz Ambrusz Árpád és Bodnár János is. Utóbbi még a Nyírsuliban kezdte karrierjét, onnan szerződött Baktára, így a védő esetében a klubjával is meg kell egyezni. Jelenleg próbajátékon a nyíregyháziaknál edz Vjacseszlav Szkunc is, akinek édesapja korábban szintén a Spartacusban játszott, a magyar útlevéllel is rendelkező középpályás sorsáról a jövő héten döntenek.

Az említett játékosokon kívül több, a csapat utánpótlásegyüttesében nevelkedett labdarúgó szerződéséről, illetve esetleges kölcsönadásáról is tárgyalnak.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik