NS-infó: rendkívüli szponzori szerződést köthet a Ferencváros egy világvállalattal

Pór KárolyPór Károly
Vágólapra másolva!
2024.04.19. 17:41
A héten a 35. bajnoki címe megszerzésére készülő Fradi a népes szurkolótábora mellett hamarosan egy világvállalat támogatására is számíthat, amennyiben aláírják a már kész szponzorációs szerződéstervezetet a felek (Fotó: Árvai Károly, archív)
A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros tárgyalásokat folytat egy multinacionális nagyvállalattal, amely a jövőben jelentős összeggel támogathatja a magyar klubot szponzorációs megállapodás keretében.

 

A Nemzeti Sport értesülései szerint a Ferencváros hosszabb ideje, közel egy éve szponzorációs egyeztetéseket folytat egy több iparágban érdekelt világvállalattal. Olyannal, amely ebben az idényben BL-csapatot, illetve korábban topligás klubot is támogatott. Úgy tudjuk, egy hosszú távú, nagy összegű szponzorációs együttműködésről egyeztetnek a felek.

Olyan cégcsoportról van szó, amely korábban még nem vállalt szerepet a magyar labdarúgásban, de az egész világon közismert.

Információink szerint a tárgyalások annyira előrehaladottak, hogy már elkészült a szerződéstervezet, így van rá esély, hogy a következő hetekben hivatalos megállapodás is születik a felek között.

Amíg azonban nem írják alá a megállapodást, egyik fél sem kívánja kommentálni a hírt.

A Ferencvárostól megkeresésünkre azt a választ kaptuk, hogy az átigazolási értesülésekhez hasonlóan szponzorációs sajtóhírekre sem kívánnak reagálni.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik