Paks: húsz éve lépett pályára először a felnőttek között Böde Dániel

L. M.L. M.
Vágólapra másolva!
2023.08.25. 15:53
null
Karszt József és Böde Dániel a támadó bemutatkozó meccsének jegyzőkönyvével (Fotó: <a href="https://www.paksifc.hu/news/view/10918/nb-i/bode-daniel-20-eve-mutatkozott-be-a-felnottek-kozt" target="_blank">paksifc.hu</a>)
Húsz évvel ezelőtt, 2003 augusztusának végén, a Celldömölk elleni NB II-es mérkőzésen mutatkozott be a felnőttek között a Paksi FC támadója, a 25-szörös magyar válogatott Böde Dániel.

 

A Paksi FC a hivatalos oldalán emlékezett meg támadója debütálásáról a felnőttek között. Böde Dániel 2003 nyarának végén húzta fel először a Tolna megyeiek felnőttcsapatának mezét, ma pedig már 446 NB I-es találkozón van túl.

„Annak ellenére, hogy gyorsan elment ez a két évtized, rég volt..., viszont boldoggá tesz, hogy még mindig itt lehetek. Természetesen az nagyon megmaradt bennem, hogy 3–2-re nyertünk életem első felnőttmérkőzésén. A keretet is fejből vissza tudom mondani, illetve talán a felállási formánk nyolcvan százalékát is eltalálnám. Ami a közeget illeti, fantasztikus volt, alig vártam, hogy edzésre jöhessek, persze ez még mindig így van, csak néha már az akkori csapattagok fiai vannak mellettem az öltözőben” – nyilatkozott a Paks honlapjának a 25-szörös magyar válogatott csatár.

Karszt József, a paksiak technikai vezetője a mérkőzés jegyzőkönyvének egy bekeretezett példányát ajándékozta Bödének az évforduló alkalmából.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik