NB II: csak tavasszal játszhat újra a Soroksár 25 éves szélsője

F. B.F. B.
Vágólapra másolva!
2022.10.27. 13:45
null
Korozmán Kevin leghamarabb csak tavasszal játszhat újra (Fotó: Földi Imre)<br />
Jól sikerült Korozmán Kevin tegnapi műtétje, azonban a labdarúgó NB II-ben szereplő Soroksár szélsőjének keresztszalag-szakadás utáni rehabilitációja így is hosszú lesz, várhatóan csak fél év múlva léphet újra pályára – számolt be róla a klub honlapja.


Mint tavasszal beszámoltunk róla, a 25 éves Korozmán Kevin áprilisban térdműtéten esett át. A rehabilitációja rendben haladt, így a most futó NB II-es bajnokságban újra a csapat rendelkezésére állt.

Az NB II 11. fordulójában, október 9-én, a Pécs elleni NB II-es bajnoki mérkőzésen azonban egy szerencsétlen párharcot követően újra sérülést szenvedett. A találkozó hajrájában rácsúsztak a lábára, és az elsődleges diagnózis szerint keresztszalag-szakadást szenvedett. A vizsgálatok aztán megállapították, hogy nem kerülhető el az újabb műtét – a beavatkozásra tegnap került sor, mely után a szélső a körülményekhez képest jól van, de a rehabilitációja hosszú lesz, várhatóan fél év múlva léphet újra pályára.

Vági András után Korozmán a második játékos a Soroksár keretéből, aki ősszel műtéten esett át. Vági egyébként a 9. fordulóban, Tiszakécskén, a 84. percben csereként lépett pályára, ám a hosszabbításban egy ütközést követően szintúgy keresztszalag-szakadást szenvedett.

A 20 ponttal az NB II 6. helyén álló Soroksár a 14. fordulóban vasárnap 13 órától az MTK-t fogadja.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik