Paks: a jó nők átadták mázsányi ajándékukat

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.12.13. 23:50
Mint arról beszámoltunk, a „Paksi Jó Nők” (a Paksi FC labdarúgóinak párjai) néhány hete megállapodtak a Mikulás Gyár szervezőivel, hogy tartós élelmiszerekkel segítik a kezdeményezést.


A Paks szombat este játszotta utolsó őszi bajnokiját, majd vasárnap közös ebéddel búcsúztak egymástól az NB I 4. helyén telelő Tolna megyeiek. Az évzárót követően Bertus Lajos és párja, Bánóczy Csilla, aki a jótékonysági programok egyik fő mozgatója, autóba ült, és a budapesti Ötvenhatosok terét vette célba. Ott adták át azt a több mázsa tartós élelmiszert a Mikulás Gyárnak, amely a Paksi FC-től származik.

Összesen 90 kg liszt, 40 kg cukor, 50 kg rizs, 60 kg száraz tészta, 24 kg sárgaborsó, 50 kg búzadara, 84 liter tej és 10 kg szaloncukor terhelte az autót. A nagy teher miatt ilyen lassan talán még sosem haladt a középpályás gépjárműve a főváros, majd Kecskemét felé, de biztos, hogy a jótett okán érzett öröm miatt nem bánták, hogy ezúttal tovább tartott az út. A „Paksi Jó Nők", a futballistafeleségek pedig ismét példát mutattak párjaikkal, a paksi labdarúgókkal együtt, akik ősszel a pályán és a pályán kívül is nagyot alkottak.

„Át is adtuk! Jajj, hihetetlen emlék marad ez nekünk. Annyiszor megköszönték. Meglátták a teli autónkat, és megkönnyezték. Nem hitték el. Az egész csapatnak és klubnak köszönetet mondtak és boldog karácsonyt kívánnak. Mondtam,hogy ne köszönjék, mert ez nekünk öröm. És tényleg. Engem teljesen feltöltött, hogy mivel, azt meg sem tudom fogalmazni” – mondta Bánóczy Csil​la.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik