Harmadik Félidő: Hegedüs a nyertes kapus; Lauth a duplázó

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.30. 16:20
Benjamin Lauth, az FTC duplázó támadója, Hegedüs Lajos, az MTK kapusa és Hajdú B. István sportkommentátor lesz a Sport TV Harmadik Félidő című műsorának vendége vasárnap este.

 

 

Eldőlt, hogy a 2014-es évet a Videoton zárja a tabella élén, Lengyel Ferenc, a Pápa mestere a szombaton 50-ra elveszített mérkőzés után pedig már egyenesen a bajnoki címet előlegezte meg a csapatát legyőző Vidinek. A Harmadik Félidőben a fehérvári alakulat és a góllövőlista éllovasa, Nikolics Nemanja is kiemelt figyelmet kap, akárcsak a Ferencváros–KTE és MTK–PMFC találkozó.

Lipcsei Betta és Molnár Mátyás két játékost is meghívott a futballshow-ba. Egyrészt a második helyen álló MTK kapusát, Hegedüs Lajost. A kapus, aki novemberben a Movember mozgalom tagjaként bajuszt növesztett, a szombati utolsó pillanatos fordítás lélektanába is beavat minket.

Ott lesz a stúdióban Benjamin Lauth, a Ferencváros csatára is, aki két gólt szerzett a Kecskemét ellen. A zöld-fehérek így többek között a német válogatottban is megforduló játékosnak köszönhetően továbbra is harcban állnak a dobogóért.

A népszerű sportkommentátor, Hajdú B. István októberi szívinfarktusa után a Harmadik Félidőben tér vissza a képernyőre, ahol Nyilasi Tiborral és László Csabával elemzi a 16. forduló eseményeit.

A műsort megelőzően a Sport2 18.15-től a Győri ETO–MVM-Paks mérkőzést közvetíti, amely igazi csemegének érkezik. Egyrészt most debütál az ETO kispadján Miriuta Vasile, aki Kolozsvárról tette át székhelyét Győrbe. Kemény feladata lesz, hiszen az ETO a 16. forduló előtt 19 megszerzett ponttal csak a kilencedik helyen állt, míg a Paks a bajnokság egyik kellemes meglepetéseként a negyedik volt.

A Harmadik Félidő vasárnap este 20.30-tól lesz a Sport2-n

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik