KTE: Touréra, Bebetóra és még egy csatárra szükség lenne

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.02.17. 12:32
A KTE-Phoenix Mecano szakmai stábja a múlt héten tesztelte a svájci másodosztályú Lugano két afrikai labdarúgóját, és mindkettejüket szerződtetnék is – tudta meg a Nemzeti Sport Online.

„Bebeto és Touré jó eséllyel a mi játékosunk lesz, de még folynak az egyeztetések a játékosok svájci klubjával, a Luganóval" – nyilatkozta a Nemzeti Sport Online kérdésére a kecskemétiek klubigazgatója, Sallói István.

Bebeto 22 éves szenegáli csatár, korábban játszott Kaposváron is, kilenc NB I-es meccsen öt gólt szerzett, míg a svájci másodosztályban 28 találkozón kétszer volt eredményes. Az elefántcsontparti Brahima Touré 24 esztendős védekező középpályás, a Lugano előtt a szintén svájci másodosztályú Locarnóban szerepelt, 12 bajnokin két gólt szerzett.

Ők tehát várhatóan Kecskemétre szerződnek, nem úgy a korábban próbajátékon megfelelt Eisenberger Tamás, miután a KTE nem tudott megegyezni a csatár NB III-as klubjával, a Bölcske SE-vel.

Sallói István elmondta, a két afrikai játékoson kívül próbajátékos jelenleg nincs Kecskeméten, ugyanakkor Bebetón és Touré mellett még egy játékost szeretnének igazolni, leginkább csatárposztra.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A KTE-PHOENIX MECANÓNÁL
Érkezők: Vukasin Polekszics (montenegrói, Debreceni VSC – kölcsönbe), Simon András (Győri ETO FC – kölcsönbe)
Távozott/távozhat: Antal Botond (Kaposvári Rákóczi), Borisz Bulajics (montenegrói, ?), Christian Ebala (kameruni, ?), Koszó Balázs (Békéscsaba Előre), Mogyorósi József (FC Ajka), Sidoine Oussou (benini, Valerenga – Norvégia, kölcsönből vissza), Elhadj Ousmane Barry „Pato” (guineai, Panahaiki – görög), Rajczi Péter (Mezőkövesd)
Kiszemeltek: Bebeto (szenegáli, Lugano – Svájc), Brahima Touré (elefántcsontparti, Lugano – Svájc)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik